STPM tak sama dengan SPM

Assalamualaikum

Hasil carian imej untuk STPM

Lama dah tak tulis blog. Okey sekarang ni nz sedang sibuk menyiapkan PBS/kerja kursus .. maaf ya readers

STPM is not same like SPM.. hohoho..

memang tak dinafikan ramai yang memperlekehkan student form six. Tapi takpe, nz maafkan.. mungkin dia tak puas hati sebab dia tak pernah rasa dan alami nikmat belajar di form six (ayat ni bukan nak promote f6 tau ><)


Susah form 6?
Boleh la. Senang kalau work hard and berdisplin. Dengar je cakap cikgu. Apa yang cikgu suruh buat. jangan bangkang

Letih?
of course. semua perkara yang kita buat letihkan? Sama juga dengan belajar. Yang penting sabar n bertawakal kepada Allah. STPM kalau nak tahu, 2x ganda letih.

PBS ok tak..?
ok susah kalau kata susah. So, sebelum keluar tajuk PBS doa banyak2 agar soalan senang.

PBS ni macam kajian lapangan yang mengemukakan beberapa persoalan dan diselesaikan di dalam kajian tersebut


Last but not least,
Doakan NZ dapat menyiapkan PBS dengan mudah, lengkap + menarik  dan memperoleh markah yang tinggi.. ok la..

Good luck guys n adik-adik yang bakal ambil result SPM. 


p/s- maaf habiskan masa korang baca entri tak boleh blah ni (tajuk tak sama dengan entri)

Assalamualaikum    =)

Hotel Dengan Harga Yang Berpatutan Di Bukit Tinggi Pahang

Assalamualaikum dan hai hai hai… Pernah tak korang merancang nak bercuti di Bukit Tinggi di Bentong Pahang?? Percutian ala-ala...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini