Aku selepas SPM

Assalamualaikum




Dah lama xu x online. Semenjak sebelum SPM lagi. Busy semedang je sebelum exam. Dgn  bukunya. Alhamdulilah... semua dah abis. Lps ni perlu mama n abah berabis duit beli brg sklh kitaorg.. (^_~)


Skrg zu keje. Hehehe.. lps je abis exam last paper,  terus mama hntr pegi rumah mak cik. Suruh tolong berniaga. Mula2 tu penat gila .... lps tu  demam n selsema la pulak( nampak benor tak pernah buat keje). Tapi sekarang, zu dah terbiasa...

skrg ni tunggu result SPM sambil tolong mak cik berniaga benda atas tu. (Brooch)


semoga graf semua subjek SPM turun especially utk subjek addmath n account yg x berapa ku suka.. ok la bye bye.m mm

sebelum tu, mak cik zu ada share sesuatu utk org beli brg kita.. nanti 2 zu share.
ok la nanti pelanggan a.k.a pembeli   cabut pulak ..
assalamualaikum

 Masa ni la zu baca novel awesome kepunyaan sepupuku yg comel

Buat masa ni xu baru abis baca novel ni..

DR CINTA
CINTA KONTRAK .. NURUL AIN SYUHADA


Lepas ni nak buat review n sinopsis La!

Tiada ulasan:

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com