Adik Akak


Assalamualaikum

klik           klik         
thanks!

hrmm.. zu curi masa sikit utk post entri ni... 

letih kejap menyapu kedai.. nasib baik ada budak ber2 tu tolong..pass headband dekat zu..

tadi ada budak lelaki ni. 2 org.anak pak mail n anak kak Tina. Handsome! pelajar sekolah rendah.. suruh zu searchkan finger scan.. yg untuk log handphone tu.. kemain lagi diorang.. nak sekolah masih lagi berhandset. Lepas dah jumpa terloncat- loncat la diorang. Ikutkan hati ni nak aje zu sekeh biar senyap sikit.. >_<  jahatnya aku





Apa-apa pun selamat kembali ke sekolah adik2 semua..

bagi yang baru abis SPM macam zu,.. jangan buang masa lepak-lepak.. sembang kosong.. tak guna wei.. baik kerja.. dapat duit.. takde le buang masa tengok TV 

zu ada baca buku 3T(Taubah, Tasbih , Tahajud) & buku DR AZIZAN OSMAN..

katanya kita perlu melakukan perkara yang bermanfaat setiap hari. Masa itu emas tau.

Berbalik kepada tajuk diatas.. adik akak ni sebenarnya budak kecik(perempuan) yang selalu kacau zu dengan kemku. Ayat dia bila x cam aku n kemku:

"kakak ini adik ke kakak?"

Serius lawak.. heehehe.. pengalaman beb.. aku suka budak berdua tu even cara diorang tu agak ganas sikit macam budak lelaki..

p/s- akak yang kerja di kedai Tina Hezlina tu kata anak kak Tina tu handsome! Padahal baru sekolah rendah... 

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini