Final Exam UUM ^^

Assalamualaikum

Finally, dah nak habis sem dah.

sedih pun ada.

Zu amik 6 subject sahaja sem ni tanpa ko k.

prinsip pengurusan 31/12
kenegaraan 1/1
titas 2/1
keusahawanan 5/1
perakaunan perniagaan 8/1
mandarin1 11/1

ni je paper final sem ni. Doakan zu ye. Ahad ni start exam dah. T^T
Masa tu la add drop nya. start exam 9am-11am kot la. moga dapat jawab la. sedih ni. Huhuhu.



Hasil carian imej untuk final exam uum



Zu sertakan sikit nama penuh subject dan lecturer nya.


Online Learning


Doakan aku dapat jawab elok dengan sekali attempt. hmmm. Add drop juga dapat la kelas yg aku nak tu.


Group usrah pun meriah setiap pagi

[06.11, 29/12/2017] ๐Ÿ“Œ 29/12/2017๐Ÿ“Œ
Assalamualaikum...๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
๐Ÿ“ฉ SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN๐Ÿ“ฉ
Mohon tembakan doa untuk sahabat-sahabat yang bakal menghadapi peperiksaan pada hari ini.
✏๐Ÿ—’✏๐Ÿ—’✏๐Ÿ—’✏๐Ÿ—’✏
1.๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป‍๐ŸŽ“ Fatin ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป‍๐ŸŽ“
2.๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป‍๐ŸŽ“ Sarah ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป‍๐ŸŽ“
Ya Allah Ya Bari, aturkanlah jari jemari dan tangan mereka untuk menulis jawapan yang betul dan tepat
Perbanyakkan selawat. Moga dipermudahkan๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š


[06.11, 29/12/2017]  ๐Ÿ“Œ 29/12/2017
Selamat menduduki PEPERIKSAAN AKHIR
Peringatan Mesra✏๐Ÿ–✏๐Ÿ–
Pastikan anda membawa keperluan berikut ke dalam dewan peperiksaan :
Slip exam ✅
I/C ✅
Kad matrik ✅
Alat tulis ✅

✒Pastikan:
Jaga kesihatan diri ✅
Rehat dan tidur yang cukup ✅
Mengambil pemakanan yang sihat ✅

๐Ÿ”ฎAllah berfirman,
Katakanlah wahai Muhammad, "hendaklah kamu semua berusaha (beramal) kerana Allah akan melihat dan menilai apa yang kamu usahakan"
(surah at-Taubah :105)


Semoga kejayaan mengiringi kalian semua,  amiin๐Ÿฅ‡.


Nanti kalau ada rezeki, ak share sesuatu yang bermanfaat tentang kehidupan as student life.



semoga zura, pemilik blog ni... Berjaya jawab exam dengan mudah serta lulus penuh semua subjek.


p/s- post depan mungkin tentang BGS di UUM.

1 ulasan:

Ch Zain Ishaq berkata...

Waow Nice Post. I really appreciate your effort. I am dying in love with this article.
It's really full of research and hard working. I will share with my friends.
thanks for this article.
These are my Games Hope you love to play it.
Traffic Racing
Video Downlaoder
American Speed
Stunt Racing UK
HD Video Downloader
Traffic Racer
Flight Simulator

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com