Cuti 2 minggu

Assalamualaikum

Memandangkan cuti dua minggu, jom la buat aktiviti yang best2

1) BACA BUKU ILMIAH

Nur cadangkan baca la buku ini, Sebab korang (muslim) akan insaf


Buku ni nur beli dalam beberapa bulan yang lepas. Ada sirah2 yang menarik


2) KEMAS RUMAH
Memandangkan ramadhan dah dekat, kemas la rumah  sebab senang nanti time puasa xyagh pening2 fikir tentang rumah yg tak berkemas



3) BUAT KERJA SEKOLAH
KS utk cuti ni untuk MUET shj. Teacher minta kami cari 10 essey task 2 n salin guna tangan :)



4) BELAJAR UNTUK KERTAS ULANGAN
Yg ni khusus ditujukan kpd student form 6 macam nur. Gunakan peluang ulangan ini utk dapatkan keputusan yang ummph. A ,  Jangan sia-siakan RM51.10/per paper  ya.  Doakan nur. Untuk result sem 2 dan ulangan nanti.


For the nutshell, bagi kawan-kawan yang nak pegi holiday, jaga diri baik-baik dan jangan lupa, time cuti ni la kita kena sama-sama dekatkan diri dengan Allah, berzikir dan ngaji selalu.

 SELAMAT BERPUASA
MAAF ANDAI ADA SALAH DAN SILAP

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini