Ice breaking

Assalamualaikum and hi peeps


Sesi beramah mesra budak upper 6 dengan lower 6.
Semalam ada banyak benda yang kami buat. J






Ok.Pelajar lower 6 dibahagikan kepada 5 kumpulan. Dalam satu kumpulan ada 5/6 orang.


Mula2 mereka diberi  roti n kaya. Then makan.

Pastu suai kenal. Ni aku rasa xde masalah sbb kump yg aku jaga tu diorg sbnrya dari sekolah yg sama. Cuma seorg je dari sklh lain and dia sangat peramah.
Lepastu, buat cheers. ><

Masukkan pensil dalam botol yg berisi air

Lukis ala-ala Running Man – Berbaris melintang, seorang sahaja menghadap fasi. Yg berada di depan fasi tu kena lukis apa yang fasi suruh. Lepas dah lukis dalam kiraan 10, diorg kena bagi tengok lukisan diorang kat kawan yang berada di belakang. Mulut xleh bagitau. One by one kena lukis. Kecuali yang hujung sebab dia kena teka lukisan kawan dia. Yang ni memang lawak
Ular > Ikan
Tudung  >  Sperma
Monyet  > kucing
Kereta je yang betul sebab org yg lukis memula dah kena ganti dgn org lain
Ko tak rasa pelik ke bebudak aku ni. Mungkin diorg bukan kelas seni kott..

Sambung straw panjang2  dan cabut balik lelaju.

Rehat

Main belon ikat kat kaki dan pijak belon tu. Siapa bertahan dia menang.

Bola beracun upper vs lower.

Habis sesi pagi.

Sesi petang,

Explore yg dinamakan   “Kembara Farah”
Huhuhu.. sebenarnya teman gueh ada 6  yg namanya farah
Farahana
Farah Z
Farah W
Farah H
Farah A
Farah L
Jadi, mereka namakan game ni kembara Farah


 Check point 1 – Farahana  (makan ikut masa)
Check point 2 – Farah A      (makan Ramen pedas)
Check point 3 - Farah H       (Blind Walk)
Check point 4 – Farah L       (Semakin jauh semakin sayang)
Check point 5 - Farah Z       (Kotak misteri dan jalan-jalan cari makan)


Lepas habis, sesi ‘beramah mesra’, penyampaian hadiah, kemas-kemas, kami pun pulang


p/s- maaf la kawan-kawan f6 ku, teman lupa urutan checkpoint J


Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini