Kerja Kursus dan Viva

Assalamualaikum semua.

Lama dah tak buka blog.

Dalam bulan 7,8,9 ni, nur sibuk dengan kerja kursus STPM. 
Agak mudah juga kerana sem2 yang lepas kami dah berjaya selesaikan 2 kerja kursus

Walaupun tak sama, boleh dikatakan agak membantu.

Mula-mula, memang sukar. tapi taklah sukar bebenor. 
Bila fikir sesuatu tu susah, memang susah la jadinya.

KK EKONOMI 

Hanya VIVA dan sedikit touch up untuk menyempurnakan kajian

Nur buat tentang KWSP. Dapat la juga teman tahu serba sedikit tentang institusi kewangan bukan bank yang bernama KWSP ni.... :)




Hasil carian imej untuk kwsp






KK BAHASA MELAYU

Pula baru siap. No komen. Tapi harap-harap ok la markahnya

fyi, utk buat kk bm ni.... kita org buat berempat. nur, daa, fiq, fik
Kami buat tema 1 fonologi dan fonetik

Kami buat negeri....










Nogori Sombilan...

 eh?



Gigih juga nak buat kajian ni. Sebab buat buat berempat kan... Idea pun mencanak-canak


Pengalamannya memang xboleh lupa

Kena cari data. Tau tahu cari. Tukarkan dia punya unit. Kira lagi. Hurai... Banyak kerja tapi... memang best dapat banyak pengalaman baru.



"Semoga kajian yang Nur dan kawan-kawannya buat ini diterima oleh penyelia dan mendapat markah yang cemerlang."

Amin

2 ulasan:

Mas berkata...

Good luck Nur!


Salam singgah dari "http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html" dan follow sini.

Nuramirah amran berkata...

Selamat hari raya aidiladha :)
Salam singgah dari http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

Saya follow sini :)
http://minimeyra.blogspot.my/

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini