Jom dapatkan top up free!

Assalamualaikum






Yes. It’s from TWIG. Aplikasi yang hanya meminta korang share your referral code kepada pengguna lain. Bila diorang guna  your referral code, korang akan dapat earning 1300 point. Lepas tu, kumpul point banyak-banyak insyallah dalam masa seminggu boleh cash out dengan barang-barang yang korang suka. Kebanyakannya adalah top up dan voucher.



Yang pastinya, bila dah kumpul
  60 000 point   >   Free top up RM5
100 000 point   >  Free top up RM10


Cara-cara mendapatkan point dan top up:

1. Install aplikasi TWIG di telephone. Buka aplikasi tersebut dan tekan "Win More"





 2. Invite your friend dan Enter your friend's

my code referral





 3. Bila dah boleh cash out, korang boleh tebus macam-macam barang misalnya top up dan voucher.
     Contoh barang yang boleh ditebus.










Huhu siapa nak bagi sesuatu dengan percumakan? Kena la usaha sikit. Tangan bergerak-gerak je atas phone dah dapat top up free. Boleh la on WhatApps kalau guna sim turbo from celcom. Hihihi.


Jadi, bagi pengguna TWIG sekalian, sila-sila lah drop your referral code. Korang dapat manfaat zu pun dapat juga. Kita sama-sama membantu untuk dapat perkara baik. K  :)



Kalau semua user TWIG singgah sini dan guna your referral code, pasti lebih mudah untuk korang cash out.



Assalamualaikum.

1 ulasan:

Unni Anje berkata...

Ada tgk. Org share kat wsap

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com