Lagi dua hari









Ya ya lagi dua hari.

Assalamualaikum 


Hrmm. Rasa macam tak larat. Tapi, aku perlu kuat... 

Sebab nak kumpul duit.




Biasanya, aku simpan macam ni. Sebab senang nanti nak kira balik.Duit pun confirm tak berusik.





Teknik ni dulu aku guna untuk simpan duit masa sekolah dulu. Terinspirasi nak simpan duit sebab seorang cikgu kesayangan tu. 






Baru-baru ni hari lahir ayah ku. 10 Mac 2016

Semoga kekal tabah ya bah.



Bila sebut pasl hari lahir ni.. rasa nak tergelak...

Sebab kat kantin ni, kalau siapa yang birthday girl or boy, boleh redeem sesuatu yang bernilai RM3.
Haha


Pastu ada yang nyanyi lagu selamat hari jadi.






Sorang mamat tingkatan 5 tu, budak sekolah tu juga...

"Bukan hari jadi lah"

"Haah. Tak tau bila hari jadinya"

Pastu yang Cik Im, tauke kantin (Bukan nama sebenar)... buat lawak pulak. Pastu tersengih-sengih. 


>,<




Air ni bos bagi masa kerja hari ahad minggu pertama teman bekerja.


BIAR LAH NAMA KANTIN ITU DI RAHSIA KAN


p/s- Doakan daku berjaya di dunia dan di akhirat.


Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini