A Love So Beautiful

Assalamaualaikum n salam final exam semua!!


Dikala ini banyak assignment dan program yang kena join.

Ok la Tapi kita chill dengan drama China.

BTW sem ni zu ada ambil bahasa mandarin level 1. boleh la paham sikit



Hasil carian imej untuk drama a love so beautiful
Ni muka hero n heroin



Diorg duduk satu flat. Pergi sekolah sama2 (naik basikal) walaupun laki tu macam tak suka dengan perempuan comel ni.

Jia Cheng - laki
-ensem
-genius
-dingin dengan xiaoxi


Xiao Xi - puan
-comel,manja
-suka buat orang gembira


Wu bo song
-dia panggil xiao xi taker(boss) ><
-dia akan dapatkan apa sahaja yang xiaoxi nak
-athelet renang
-muka gengster hati baik
-suka xiaoxi


Jing Jing
-bff xiaoxi
-tomboy rambut panjang
-suka kat dr yang keje kat sekolah


Luyong
-ada sakit hati
-penakut
-nerd





Xiaoxi akan buat apa sahaja cara untuk jiacheng suka kat dia.





End up dia give up. Baru la jia cheng rasa sesuatu.
Sebenarnya Jia cheng memang suka kat xioxi. Tapi taknak nampak sangat, dia buat tak tahu je. Lagipun, bila dah abis belajar baru la hubungan diorg maju la sikit.



Latar belakang cerita ni - sekolah, flat, tempat kerja diorang.

Aku pun masih tengok lagi. Cerita on-going lagi. Tapi masalahnya ada sesuatu yang kurang logik di era globalisasi ni.




Nak tau apa yang pelik? Tengok la sendiri. Boleh klik gambar kalau nak tonton online.
Hehe.

2 ulasan:

Mormor berkata...

saya pernah sekali jee tengok drama mandarin . Hee. datang follow awak jugak :)

EAT,MAKE,READ berkata...

mormor. ok la tu pernah tengok... haha. tapi seriously best!

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com