Jumaat, 21 Februari 2020

Kerja Part Time di Tahun Akhir Pengajian

Assalamualaikum dan hi semua! ~



Ya saya bekerja di Kafe Hostel saya.
Tapi di kiosk kat kafe.




Kiosk ni ada jual,
 Waffle









 Sweet corn





 dan ice cream!

Ada perisa cendol, keladi, strawberry, vanilla, chocolate, vanilla chip, choco chip dan rainbow.















Best juga kerja sini sebab makan free.
Boleh je nak makan apa-apa pun. hehe.














Sebenarnya rasa agak terbeban juga nak study dan kerja.
Tapi ok lah, sebab saya kerja 3 hari seminggu.
Petang sabtu, ahad dan selasa. :)




Nak kerja kat student lounge sebenarnya,
 tapi masih takde rezeki, 



So decide kerja sini. :)
Syukur rasa tak lonely sebab semester ni kelas habis pukul 1petang setiap hari.
Kalau duduk bilik mesti sunyi sebab roomate balik jam 5.30petang.











Apa pun, 
Semoga urusan kita semua
dipermudahkan.
- dapat urus masa dengan baik dan dapat menyiapkan segala tugasan dengan sempurna. Hee



4 ulasan:

Fefiraizah Halisah berkata...

kafe kolej feii pun ada kiosk waffle jugak teringin nak part time kat situ.

? berkata...

3ply Disposable Face Mask!!
Face Mask.
We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.

Mazni Munawar berkata...

sepanjang belajar saya belum pernah lagi ada pengalaman bekerja part time kt kafe. seronoknya buat part time camni untuk isi masa lapang :D

EAT,MAKE,READ berkata...

@fei ye ke :) bole lah try nanti

@mazni Alhamdulillah. Tapi penat sikit