Kisah ku


Kisah Ku 


Cetusan zura nie memang banyak so tak usah nak cakap panjang –panjang .Zura nie peminat novel. Tapi tak pernah beli novel kesian kan? Kesian-kesian ….Insyallah bila zura dah kerja nanti and have a good salary maybe I want to have a novel too.. berbahasa omputih lak hihihi Orang yang bernama zura nie jugak sebenarnya budak sekolah yang suka pelbagai variety lagu dan juga drama yang sememangnyer power-power  apatah lagi lagu yang menikam kalbu(lagu jiwang) n lagu yang ringan-ringan macam lagu Untuk Dia! Lagu korea pon zura layan drama lagi la peminat nombor satu hihihi Omputih song also I like but I only have listen one direction song and maroon5..Walau apa pon lagu Malaysia harus diutamakan betul tak?Kalau zura ada silap cakap maafkan la ..macam lagu Last Minute maafkan aku…hehehe kan zura dah kata lagu Malaysia keutamaan zura .Bye! J

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini