My Favorite Novel


Novel Kegemaranku


Novel pertama yang zura pernah baca mesti la novel Adam&Hawa karya Aisya Sofea yang pernah didramakan .Siapa layan drama adaptasi nie? siapa yang tengok citer nie mesti feel jalan citer dia. zura yang cuma baca ni feel dalam novel nie pun memang terasa hingga ke jiwa.Perggh best tak terkata.Novel kedua yang pernah zura baca nie pon mengancam giler nak tahu tak? try la tanya baru gempak sikit.hehehe takde la zura gurau jerr.Novel kedua nie namanya Andai Itu Takdirnya .Novel nie karya Siti Rosmizah.Siapa yang dah baca best tak?fuhh mesti la best kalau tak masakkan novel novelis nie pon nak didramakan .Apa-apa pon Novel karya Siti Rosmizah nie memang ada yang telah didramakan macam novel Cinta Kau Dan Aku yang sedang ditayangkan di TV1 try la tengok best tak?Novel ni zura dapat baca free sebab kakak sulung zura yang punyer so tak melibatkan kos pengeluarann oppssss dah terkeluar pulak ayat Ekonomi hihihi J sebenarnyer time tu cuti sekolah so takde la kerja atau assignment yang perlu disiapkan dengan adanyerr masa yang kosong zura isikan dengan pembacaan noval yang boleh dikatakan memggugat perasan, kalau baca novel mesti kita rasa apa yang terjadi dekat watak tu kan?Apa –apa pun novel  is the best!

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini