Pembuka Bicara



PembukaBicara


Assalamualaikumussalamwrahmatullahiwabarakatu………………………………..
Saya Nur Farah Zura. Saya gelarkan diri sebagai zura je bolehkan? Sebelum tu terima kasih buat korang yang suka tengok &layan blog zura ni .Blog nie  zura buat sebab zura sukakan blog.Sebab tu jugak zura ada page Suka Blog kat fb (kalau korang ni ada time free liked la page zura hihihi).First time tengok blog novelis memang mengancam. Ayat diorang semua memang power giler-giler Kalau korang ada link blog terbaik share la. Harap-harap korang sukakan blog zura ni thanks sekali lagi buat korang yang sukakan blog nie walaupun tidak seberapa. Okey la tu zura nak berhenti menjiwang pulak. Kalau siapa yang  tak kenal zura takpe zura nak ucapkan Selamat Berkenalan ! Wah ayat mengancam tak?  Ada macam novelis tak? Hehehe angkat bakul angkat sendiri…Sebelum terlupa zura nie takde berapa kerap online so paham-paham je la lambat atau lupa nak update memang biasa so sorry  kalau ada sesiapa tunggu update terbaru blog nie …Bye! tu je pembuka bicara yang dapat saya ungkapkan walaupun gunakan perkataan  yang dibaca sandiri oleh pembaca semua hahaha :)


Love u all !!!:p

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini