Cakap-cakap Sabtu

Assalamualaikum

Hari ini zu buzy buat teks perbahasan... 

Zu nak share kat korang semua.. zu rasa macam best jadi pembahas tapi, bila takde keserasian dlm kumpulan zu sedih! Takpe.. zu boleh! Malaysia boleh takkan zu tak boleh pulak....hehehe

Tugas zu:   menteri ke3 atau pambangkang ke 3
Tajuk:       Semangat Patriotik Tersemai Melalui Subjek Sejarah


Teks utk menteri ke3 hampir siap..
teks untuk jadi pembangkang belum lagi.. zu tak biasa nak bangkang cakap orang ni.... harapnya geng zu dapat jadi pencadang...hehehe


Harapnya semua blogger sekalian doakan agar zu dapat jadi pencadang dan teks lagi satu tak payah zu siapkan...hihihi


Kalau menang esoknya terus compete... x nak menang arrr :p


Doakan pesawat kita juga... MH370 (^_^)
Doakan agar exam zu okey gak... love u! 

3 ulasan:

Mama Safiy Arfan berkata...

Isu sensitip tu.hihi..gudluck dear

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak menyusahkan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Akeyla Azmi berkata...

wahhh

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini