Today is Tuesday


Assalamualaikum

Hari ni macam biasa, zu kena tempuh exam..... :)
Tengah hari tadi periksa BI 1.. adodoi..
Cadang nak buat story, Tapi, bila sir masuk kelas.. mood nak buat terus hilang.
Muka sir penuh mengharap nak anak murid dia dapat A+
Hee.. boleh ke?
Even my word is not so good but, i can do a simple essay.
Have a broken english and trying to be the best ^_^

Apa pendapat korang kalau zu buat story dlm BI?
Zu rasa susah tapi nak cuba gak.
Pagi tadi cikgu bagi nasihat kat semua kawan2 dlm kelas. Zu terima nasihat cikgu tu..
Esok exam PA, MT& EA doakan zu boleh jawab.
Harapnya cikgu tak mengamuk bila zu buat essay yang merapu-rapu  tadi.

Status utk perbahasan- xde rezeki,mungkin ada hikmah disebaliknya...
Compete gan kawan lama.

Andai itu takdirnya Zura pasrah,
Hanya kerana 24% Zura rela,
Kepada mu saja Zura berserah,
Sudah senang hati lalala....

Pantun merepek2. Satu beban dah terlepas dari shoulder.. lepas ni xpayah nak concern pasal isi utk tajuk seterusnya.. puas hati. lepas ni kawad pulak ^_^


Jom tekan sini----> 






Tiada ulasan:

Hotel Dengan Harga Yang Berpatutan Di Bukit Tinggi Pahang

Assalamualaikum dan hai hai hai… Pernah tak korang merancang nak bercuti di Bukit Tinggi di Bentong Pahang?? Percutian ala-ala...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini