Result Segmen handicraft by Suka Blog


Assalamualaikum


Sebelum baca entri ni tolong >>klik<< ni kejap ^^ 
Before reading please >>click<< this ^^

(Tolong klik gambar di atas)

Admin dah check akaun 8Share, boleh la dpt duit sikit. Hrmm terima kasih semua. Zu berhutang sangat korang. (Kalau baik hati sudi2 la tekan abang2 handsome di atas..)



Flashback kejap,

Segmen Handi craft >TodayIsTuesday<(18 Mac 2014)

And I have said this to you all…

…….
 Pemenang akan diumumkan pada 23/3/2014

Sorry sebab tak tepati janji, admin buzy semalam .. please forgive me girl..
Dan yg ni review utk semalam punya status..

GA yg handicraft hari tu admin pinda kpd yg ni~


So, today admin nak declare pemenang :) 

Okey kita imbas kembali hadiah2 yang admin janji sebelum ni..
Hadiah:
Sticker DOREMON x1
Craft Huda x1
Sticker Pink x1


Senarai peserta:
1.Atika Husna
2.Syaza Afrina
3.Syuhada Salleh
4.Tieraa Mushie
5.Amira Ashikin II
6.Maryam Zulkafali
7.Anis Aisyah

Pemenang:

    No.         Hadiah
1. No.7 – Handicraft by Huda
2. No.5 – Sticker Pink
3. No.6 - Sticker Doremon


Nak tulis entri ni pun lawak rasanya sebab macam nak mengumumkan result SPM pulak hehehe…
Bagi yang tak menang tu takpe. Like Page di sidebar. Kalau ada rezeki boleh la menang :)
Zu tengah cari org yg terer guna incik Nuffnang. Kalau nak tolong PM me here>> nURfARAHzURA

Tiada ulasan:

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com