Sedih.. + gembira

Assalamualaikum



Hari ni rasa sedih bila kita nak buat sesuatu benda baik, orang tak sokong... dan zu rasa sedih bila kena format pendrive setelah beberapa kali klik. Tak boleh bukak. Jadi, semua benda dah abis~

Zu rasa gembira minggu ini juga sebab hadiah yang ditunggu2 sampai

^^

2 hari lepas (8/9/14) Hadiah dari kak Niesa Ahmad sampai..

semalam hadiah kak Irrayan sampai

Hadiah diorang semenangnya menarik hati

Comel komik tu tq kak Niesa
Ingatkan dpt pensil colour.. rupanya... tq kak irrayan

Jom pergi blog diorang...

p/s- exam SPM nak dekat arggh >-<

2 ulasan:

Ibu Fahim berkata...

sungguh...hidup ini penuh warna-warni...bersabarlah.
Semoga kita berjaya dunia dan akhirat. Amin.

aniesa ahmad berkata...

dear, sorry sesangat sebab hadiah lambat sangat-sangat pos. huhu .. tak sempat nak pos sebab ke'buzy'an melanda. Btw, happy sebab awak suke hadiah tue.
good luck untuk spm. yakin ! bitaufiq wannajaah :)

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini