SPM is around the corner

Assalamualaikum


Kalau sebut je SPM, mesti ada yang kecut. Macam tu la juga kisahnya dengan zu. 3/1/2014 pelajar tingkatan 5 akan menghadapi peperiksaan awam yang bakal menentukan masa depan seseorang.


cikgu ada kata.. selesai je SPM, kehidupan yang sebenar bakal bermula.. hohoho.. takut mendengarnya


Blog ni pun dah berhabuk. Mungkin,  selama 3 bulan ni zu tak update kot. Tak sempat. Terlampau busy dengan sekolah. Maklum la cuti hampir sampai ke penghujungnya. Minggu cuti macam ni pun ada tuisyen..



Semalam tuisyen, hari ini pun ada tuisyen.
Markah trial macam mana? Kebanyakan markah belum dapat lagi.. tapi ada dua tiga subjek dah dapat. Ahamdulillah. Markah periksa takde la teruk. Biasaa-biasa je.


EA, SNS.. dah dapat markah ^^ mesti la gembira sebab subjek ni subjek yang paling ku gemo dari form4.. maaf  ya kepada subjek yang lain... bila dapat markah, senyum sampai ke telinga


Zu harap ~ zu dapat keputusan yang baik dalam SPM
Tolong doakan la ya..

May Allah  bless you ^^

Assalamualaikum.. bye2.. zu mau siapkan kerja sekolah :)

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini