Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Jom kita semak peperiksaan online bagi memasuki perkhidmatan awam. Sebenarnya ini untuk memasuki latihan separa perubatan. Lepas exam ni ada peringkat yang seterusnya iaitu interview (iv).








Alkisahnya...

Semalam kan, zu dapat mesej. Bukan dari someone special. Tapi dari SPA.





Rasa macam seronok pun ada. Dulu kemku dapat iv je. Takde online exam macam ni.
Tapi dia dapat iv untuk nurse from SPA. Masa tu tengah form 6, memang tak lah dapat.





Tapikan ada juga kawan form 6 yang dapat latihan separa perubatan. Tapi dia dari negeri lain. 

WhatApps dia semalam. Nak tanya pengalaman.




Sedih bila dia kata nak tolong. 



Ada juga BFF yang sedang baca blog saya ni. Blogger cute. Girl.
Jangan cemburu ya. Awak pun BFF saya.




Sebenarnya ada kawan zu, lelaki, kawan form 6. Kelas lain. Tapi ada share pengalaman temuduga. Sekarang dia sem 2 dah.  Dapat belajar untuk jadi MA kat Kedah.

Malu pula nak WhatApps dia. Huhu.




Tapi zu memang bersyukur sebab rezeki ni dari Allah. Tapi kita kena usaha juga. Antara penyebabnya juga adalah abang Aiman sebab tubuhkan Group SPA BRAVO di WhatApps.


Takde hebahan beliau. Takde lah zu ambil berat tentang benda ini dan isi.

Syukur sangat. 



Yang tak dapat exam online SPA jangan risau, intake jul ada. Isi jun nanti. 

Zu doakan korang berjaya ya.





Doakan zu dipermudahkan segala exam online dan temuduga.
Semoga lulus hendaknya.





Kalau nak masuk group SPA BRAVO, 

dm saya di instagram

@nurfarahzura

Bagi nama dan no. telefon. In sya allah zu minta abang Aiman masukkan.





p/s- anyone yang dapat? drop komen sikit. ^^



4 ulasan:

TOMODACHI berkata...

Tahniah farah sbb dpt spa. Haha. Teruskan perjuangan 💪

Nour Adieb berkata...

semoga zu dipermudahkan dalam segala urusan. semoga dpt menjawab dgn baik dlm exam on9 spa, semoga dipermudahkan urusan iv, ameeen ��

EAT,MAKE,READ berkata...

thanks tomo... muah. hehe

EAT,MAKE,READ berkata...

terima kasih nour adieb. Semoga awak berjaya juga ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com