PLKN???

Assalamualaikum

Pagi tadi pegi sekolah. Diorg kecoh pasal PLKN .

Zu taktau dpt keidak sebab belum check.

yg dapat tu kemain gembira lagi mcm diorg sorang je yg dpt pegi. Zu tak kisah pun..

Tak dapat ok. Dapat pun okey jer.. sebab,

andai itu takdirnya, aku pasrah .. hehehe

k kome yg form5 dan tak tau tentang PLKN, boleh semak di sini 

Check tadi dan zu nak lompat2 je sebab dah boleh agak yg zu tak mungkin dpt sebab dari kakak kembo  zu pun tak dapat.

kehkehkeh... kemain gembira kau.

Satu family x pegi PLKN . pecah rekod ni kikiki ^^

p/s- biar la kau nak kata apa dekat aku. janji aku tak kacau kau<<ini untuk kawan zu yg 'puji' zu..


1 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

siapa2 yang join plkn tu, selamat ber-plkn...

Hotel Dengan Harga Yang Berpatutan Di Bukit Tinggi Pahang

Assalamualaikum dan hai hai hai… Pernah tak korang merancang nak bercuti di Bukit Tinggi di Bentong Pahang?? Percutian ala-ala...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini