Emergence Couple

Assalamualaikum

Watak Utama

\
 Hero dan Heroin- Oh Chang Min dan Oh Jin Hee

Watak Tambahan


Chief Gook


  Prof. Shin


Adik heroin, Oh Ji Ae



Ahli Kumpulan hero dan heroin 

  
                  Han Ah Reum


Yong Gyu
            
Diorang ni laki bini ...  Chun-soo dan Ji-hye

Dah kenal2 sekarang zu ceritakan

Kisah bermula apabila hero dan heroin berkahwin... loving couple gitu tapi.. 
perkahwinan mereka hanya seketika apabila masuk tahun pertama perkahwinan, mereka membawa haluan masing-masing and got divorce...

6 tahun kemudian...
mereka berjumpa kembali Jin Hee dan Chang Min dalam satu kumpulan pelatih doktor. 
Chief Gook uruskan pelatih doktor dalam waktu tu... dia dah mula suka dekat Jin Hee sebab Jin Hee macam budak2 sampaikan Chang Min jelous dengan keakraban diorang. 
Chang Min pernah kata dekat Jin Hee

"Dulu kau letak jatuh atas dia sekarang... kau nak jual senyum pulak." Kata Oh Chang Min Kepada Jin Hee.

Si Chang Min cara cakapnya kurang ajar sikit dan Oh Jin Hee ni macam budak2.

Pelbagai peristiwa dilalui bersama dan akhirnya kedua-duanya jatuh cinta kembali

Prof Shin dan Chief Gook ni kawan dari dulu lagi. Semenjak diorang jadi pelatih doktar sama-sama. Babak diorang la yang zu paling suka sebab sweet.

Jin Hee suka Chang Min
Chang Min suka Jin Hee
Han Ah Reum suka Chang Min
Yong Gyu suka An Ah Reum
So complicated....

p/s- kepada kau orang yang tak suka dengar orang jerit-jerit, better tengok drama ini

Kbye-bye.. zu baru tengok 1/3 episod. Jumlah episod adalah 21.. zu terpaksa skip daripada tengok cerita ni sebab SPM nak dekat

4 ulasan:

Miss Huda berkata...

Eh eh...ada Song Ji Hyo la dear. Tengok kat mana ni? Astro ke website? :D

EAT,MAKE,READ berkata...

tengok dekat netbook .. kak saya punya. ^^
Yup.. Ji Ho yg berlakon

budak berkata...

lamanya tak tengok cte korea. macam best je sinopsis dia. bleh cr ni :)

EAT,MAKE,READ berkata...

^^ memang pun. ada masa tengok le.. tapi cerita ni lack of moral. So, pepaham la ye.
Cerita korea yg best&menyeramkan>Master Sun. Tengok le. best :)

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini