Jumaat, 6 Februari 2015

Jom beli kereta tempatan!

Assalamaualikum
Hari ni zu nak bagi korang harga kereta yang murah2 je. Mana-mana yang tengah cari kereta..pelajar atau pekerja yang nak guna kereta, jom tengok entri cute ni kejap ^^ hehe






So, kalau nak tau lebih2 pm yer.. bye ^^
Assalamaulaikum

p/s- bukan senang nak dapat harga kereta yang owesome!

Khamis, 5 Februari 2015

Perhatian kepada para peserta Giveaway Lepas Exam!

Assalamaulaikum..

Zu ada masukkan syarat baru dalam entri GA di sini

Korang patuhi syarat tu ye.. syarat bertambah mestilah hadiah misteri kita bertambah .. hehehe ok..komebuat syarat baru ya.. ^^

p/s- tak sangka ada teman yg sudi sponser :)

Catatan Yang Ditampilkan

Ayase - Ghost City Tokyo Lyric

 Hi dan assalamualaikum Hi hari ni aku nak share satu my favourite song by Ayase. Selalu Ayase ni buat lagu je tapi hari tu ternampak dia co...

Popular Posts