Khamis, 26 Oktober 2017

Meh meh like page bisnes kami untuk assigment asas keusahawanan!



Assalamualaikum



Hasil carian imej untuk shopping



Agak lama dah tak jeguk blog ni...
Banyak assigment tak siap lagi.


Tapi zu nak minta jasa baik rakan taulan, teman semua, like page FB kami. Ini untuk tujuan assigment :)

Sekarang ni nak kena berniaga real... Hmm sendu.
Apa- apa pun, meh like FB page kami



1. Sweetie Shop  
2. Three Sis Collection  
3. Your Fav Shop  

Catatan Yang Ditampilkan

Ayase - Ghost City Tokyo Lyric

 Hi dan assalamualaikum Hi hari ni aku nak share satu my favourite song by Ayase. Selalu Ayase ni buat lagu je tapi hari tu ternampak dia co...

Popular Posts