Khamis, 13 Oktober 2016

26 days more

Assalamualaikum



Udah lama tak update blog.

sekarang ni agak sibuk dengan STPM

Lagi (plus minus) 26 hari je nak membaca buku STPM

Aku tak nak le sia-siakan duit yang dah dilaburkan untuk 4 kertas ulangan

Yup aku ulang 2 paper untuk sem 1
dan 2 paper untuk sem 2

Rasa letih memang ada, tapi sabo je la. Moga kebahagian itu muncul jua...



SAYA HARAP ZURA DAN RAKAN-RAKANNYA MENDAPAT 4A DALAM STPM 2016


Sila2 la doakan saya dan rakan2. Terima kasih. Semoga Allah merahmati dan melancarkan segala urusan anda semua. 



Ok la jom join segmen bawah ni. Semoga bertuah!




Catatan Yang Ditampilkan

Ayase - Ghost City Tokyo Lyric

 Hi dan assalamualaikum Hi hari ni aku nak share satu my favourite song by Ayase. Selalu Ayase ni buat lagu je tapi hari tu ternampak dia co...

Popular Posts