Nyahaktif Akaun Facebook 3.25 petang 4/5/2014


Assalamualaikum


(facebook yang masyuk)

Mulai hari ini saya dah nyahaktif facebook.. sebabnya,
Terlalu lama menghabiskan masa dengan facebook>  Takut pelajaran terabai pula. Alhamdulillah, lepas ni senang hati tak payah fikir nak buat GA la, Segmen bagai.. hadiah tak payah nak hantar dah. Saya dah penat.

Takpe lepas je exam settle saya buka balik. Insyallah di lain hari kita berjumpa lagi. Ada sorang adik ni kata, fb banyak gossip. Memang pun, saya tengok sampai leka dengan solat dan kerja sekolah.

Lepas ni, nak belajar betul-betul. Tak nak main-main dah.SPM makin hampir. Masa yang berlalu tak boleh nak pusing balik dah ^^

                                                                         XXXXXXX
(budak ni dah tak nak online-online)

Setelah ini, tiada Facebook di dalam kamar hati&mindaku Maksiat juga boleh kita cegah~ Bye2  jumpa di Whatapps je la…

                                                                        XXXXXXXX
(semangat nak bersukan Go Gen-2..go!) 

Bahas, kawad, dan kuiz dah lepas. Tinggal rumah sukan je. Seterusnya boleh belajar elok-elok.
Sekarang ni tengah bertungkus-lumus mencari bahan untuk projek kerja matematik tambahan 2014(perak) dan kerja kursus prinsip perakaunan . Fuh.. memang mencabar. Sesiapa yang tau tentang benda-benda ni boleh la komen ^^


Tekan  >>sini<< untuk cara nyahaktif akaun facebook anda 

Tiada ulasan:

Pekerja kanteen dapat seketul Magnum White Almond secara percuma!

Assalamualaikum Semenjak kerja kanteen ni. Penat dia xleh nak cakap. Cuti bulan 7 ni hanya  4 hari. Alhamdulillah... Tapi masih ada cuti.....

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini