Resepi Cornflakes Madu mudah

Assalamualaikum


Resepi cornflakes juga hari ni.




Bahan-bahan;







Macam biasa, leraikan paper cup






Pastu cincang ceri masakan






Cairkan butter, letak susu pekat, madu 







Jadi macam ni,







Masukkan ceri masakan tadi








Kembang macam ni,








Boleh masukkan cornflakes,









Gaul rata,








Masukkan cornflakes ni ke dalam paper cup.
 










Kemudian bakar seketika di dalam oven supaya dia kering
Suhu dia ikut oven masing-masing. 
Hahaha


BTW ni pun gambar tahun 2018.



Dah siap boleh sejukkan dulu dan simpan di dalam bekas kedap udara.
Selamat mencuba!




Selamat berpuasa korang.
Kalau nak lihat video masakan, 
boleh jenguk ke instagram @theawesomeefood

3 ulasan:

Silah Hassy berkata...

ingat nak buat juga cornflakes madu. bau aroma butter tu yang best. hehe~

Mori berkata...

ni paling konfiden saya buat. kalau biskut semua tu hancusss hahah

EAT,MAKE,READ berkata...

@silah yesss membuka selera

@mori haha. ni mori said ke 😂