Love U Mr Arrogant tayangan semula (Ahad jam 3 - 5ptg)

Assalamualaikum


Haa.. walaupun dah abis lama. Tapi, TV3 tayang semula.

Bagi korang yang xde benda nak buat. Letih petang-petang. Golek-golek depan TV tapi x tau nak buat apa.. baik korang layan TV.

First tengok dulu aku layan je. Best! Macam korea pulak. Tajuknya dah mirip-mirip dengan satu filem korea lakonan Ha Ji Won.. alah heroin Secret Garden tu...

Dalam tu dia berlakon dengan hero drama Wonderful Life.

Okey.. drama ini dibintangi oleh Azlee Khairi (org negeri aku-perak) Zara Zya, dan banyak lagi.

Bila tayangan semula?
Setiap hari Ahad Jam 3 hingga 5 petang (2 Jam) bermula pada 13/7/14

Selamat menonton

Tiada ulasan:

Pekerja kanteen dapat seketul Magnum White Almond secara percuma!

Assalamualaikum Semenjak kerja kanteen ni. Penat dia xleh nak cakap. Cuti bulan 7 ni hanya  4 hari. Alhamdulillah... Tapi masih ada cuti.....

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini