Blog ini akan diprivatekan nanti

Assalamualaikum


Memandangkan zu selalu online, zu rasa nak private kan blog ni.Rasa macam buang masa pula online lama-lama.
 Exam SPM nak dekat. Ada beberapa GA yg zu masuk, belum ada result lagi.. tapi xpe la. Kalau ada rezeki...

Saya minta penganjur tolong bagitau di cbox.

kepada rakan2 blogger yang datang jenguk, terima kasih banyak ^^

Insyallah 6/7/14 blog ini akan dihentikan buat sementara

Tiada ulasan:

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini