Segmen Blogwalking & Bloglist by Aniesa Ahmad

Assalamualaikum



Segmen
(klik untuk join)

Hai.. Kak.. blog akak comel, hehehe.. ada-ada je la budak ni*
Bagi saya, blog akak simple, laju pula.. maksud saya, senang orang nak baca sebab loadingnya cepat.
Fuh, bagi org yg internetnya slow memang kata macam tu
Okey apa-apa pun terima kasih sebab nak bloglidtkan semua peserta.. terima kasih banyak2 ^^

Segmen ini akan berlangsung selama 2 minggu dan tamat pada 20 Jun 2014. Semua peserta akan dimasukkan di dalam senarai bloglist selama dua bulan. Sekiranya penyertaan memberangsangkan, insyaallah akan ada hadiah untuk yang bertuah. >Aniesa Ahmad<

8 ulasan:

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade singgah...
Selamat bersegmen semoga berjaya.... :)

http://freejustforu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

aniesa ahmad berkata...

Blog je ke comel ? tuan blog ? hehe .. apa apapun terima kasih sudi join. Jom blogwalking sama-sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Apabila Hati Terbuka berkata...

Assalamualaikum . Nik datang daripada segmen yang sama sambil datang follow . Salam ukhuwah .
http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

NurQaseh Hafizah berkata...

hai.. sy dr segmen yg sama.. sy follow sini :)
http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

Nurul Farhana berkata...

dr segmen yg sama,
selamat berblogwalking :)

Yun Sing berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ade buat segmen juga...tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

miss wawa berkata...

Assalamualaikum.. saya singgah dari segmen yang sama.. selamat bersegmen^^

http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

While You Were Sleeping

Assalamualaikum. Lama tidak menaip di sini. Sebenarnya memang dah lama tak menaip sebarang kerja since kebanyakan assigment buat dalam ...

Contact Me/ review

eatmakeread@yahoo.com

Cari Blog Ini